Cosul de cumparaturi este gol
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti acest produs din cos?
Da
Nu
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti toate produsele din cos?
Stoc epuizat

Termeni si Conditii

Vizitarea acestui magazin virtual implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos de aceea se recomanda citirea cu atentie.

www.binacil.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii:

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de SC Romspa Cosmetics SRL denumit in continuare generic Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.binacil.ro, va fi denumita Client. Adresa web www.binacil.ro este proprietatea SC Romspa Cosmetics SRL. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.binacil.ro vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului este proprietatea SC Romspa Cosmetics SRL, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Romspa Cosmetics SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.binacil.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC Romspa Cosmetics SRL.

Garantiile produselor :

Producatorii garanteaza repararea tuturor eventualelor defecte ale produselor aflate in garantie. In cazul aparitiei unei defectiuni, in perioada de garantie, cumparatorul va transmite produsul spre reparare/inlocuire Vanzatorului, in conformitate cu Legea 449/2003.

Clientul este responsabil pentru ambalarea produsului si pentru transport. Termenul de remediere a defectelor produselor (aflate in perioada de garantie) este de 15 zile.

Reclamatia se va transmite in scris prin e-mail , posta sau curier !

Returul Produselor :

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 04 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa : info@romspa.ro sau folosind Formular de Retragere , pe care trebuie sa il trimiteti completat la adresa de email : info@romspa.ro .

Va rugam ca toate cererile de retur sa fie facute in forma scrisa la adresa de e-mail : info@romspa.ro pentru o solutionare rapida !

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa din Cluj Napoca , Calea Baciului Nr 2-4 , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Nu ne facem raspunzatori de organizarea returlui , nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client sau terti si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client sau terti .

Conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 , articolul 20 care face referire la Transferarea riscului legea spune " In cazul contractelor în care profesionistul livrează produsele către consumator, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către consumator să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către profesionist, fără a aduce atingere drepturilor consumatorului faţă de transportator . "

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre CLIENT, SC Romspa Cosmetics SRL are dreptul de a decide refuzul returului.

IMPORTANT : Toate retururile care ajung la Sc Romspa Cosmetics SRL prin intermediul firmelor de curierat trebuie sa ofere posibilitatea verificarii coletului inainte de receptie , pentru a constata daca returul este complet. In cazul in care efectuati un retur prin firma de curierat si noi nu avem aceasta posibilitate o sa refuzam primirea coletului .

Sc Romspa Cosmetics SRL onoreaza comenzi doar in Romania !

Pentru o buna informare cu privere la cadru legislativ ce defineste comertul la distanta va sfatuim sa cititi : Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 .

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC Romspa Cosmetics SRL :

Cine suntem noi , cum puteti sa ne contactati ?

Romspa Cosmetics SRL, persoană juridică română, având sediul social în Cluj Napoca , Str. Tatra nr.3 / 11, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J12/1405/2013, cod unic de înregistrare fiscală RO 31591195. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Ne puteti contacta la adresa de e-mail info@romspa.ro sau prin poștă sau curier la adresa Cluj Napoca , Calea Baciului nr. 2-4.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm ?

Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.

Când inregistrati o comanda la noi pe site : adresa de e-mail, numele și prenumele , adresa de facturare , adresa de livrare , numar de telefon .

Nu colectam date personale sensibile cum ar fi CNP-ul dvs !

In ce scopuri colectam si prelucram datele personale ?

  • 1.Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora.
  • 2. Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate.
  • 3. Returnarea produselor conform prevederilor legale.
  • 4. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.

 

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Romspa Cosmetics SRL și dvs. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor personale este prevazut in art 6 din GDPR .

De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația fiscală și contabilă.

Romspa Cosmetics SRL , nu foloseste datele dvs in alte scopuri decat cele enumerate mai sus !

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal ?

Furnizorii nostrii de servicii , curierat , IT si servicii de procesare plati sunt denumiti de lege IMPUTERNICITI

  • a.Furnizorilor de servicii de curierat.
  • b. Furnizorilor de servicii IT SC RICU MEDIA SRL
  • c. Furnizorilor de servicii bancare , procesator plati online , EUPLATESC.RO , SC EuroPayment Services Srl

 

In ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal ?
In prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României si a Germaniei .

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal ?
Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Situ-ul binacil.ro foloseste un certificat de securitate SSL .
Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi EUPLATESC.RO. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate .

Dreptul dvs de a depune o plangere .

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro